Xel Media

Eenvoudig uw domeinnaam vastleggen

De eerste stap naar een eigen plek op het internet is het vastleggen van een domeinnaam. Via de domeincheck kunt u in enkele seconden zien of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

Xel Media heeft al jarenlang het goedkoopste vaste .nl domeinregistratie tarief op het web. Geen acties. Altijd €3,95

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

Is uw domeinnaam nog vrij?

Domeinnaam vastleggen bij Xel Media

Het vastleggen van domeinnamen bij verschillende uitgevende instanties ofwel ‘domain registries’ kan een hele klus zijn. Vaak zijn er technische- en administratieve eisen waaraan moet worden voldaan voordat een domeinregistratie wordt goedgekeurd. Xel Media heeft ruime ervaring met alle grote domain registries en wij kunnen inmiddels alle gangbare domein extensies volledig geautomatiseerd voor onze klanten vastleggen.

Realtime een domeinnaam vastleggen

Door gebruik te maken van ons realtime domeincheck kunt u een domeinnaam binnen enkele tellen registreren, 24 uur per dag. Onze systemen zorgen voor het contact met de verschillende registries en handelen de aanvraag af. Ook het wijzigen van persoonsgegevens in de “domain WHOIS” of het opgeven van andere nameservers is zo gebeurd. Het registratie- en management systeem vindt u in ons Control Center.

E-mail voorzieningen en zonefile beheer

In combinatie met domeinregistratie is het mogelijk om gebruik te maken van onze zeer complete e-mail voorzieningen. Zo kunnen er onbeperkt e-mail adressen worden aangemaakt onder de domeinnaam. Verder beschikt elk e-mail account over 250MB schijfruimte, configureerbare spam- en virusscanners, POP / IMAP support en webmail toegang via onze website.

Via het Control Center van Xel Media kan er gebruik worden gemaakt van een uitgebreide “zonefile manager”. Hiermee kunnen alle instellingen in onze nameservers voor de betreffende domeinnaam worden aangepast. Onmisbaar voor diegenen die bijvoorbeeld een eigen web- of mailserver beheren.

Privé domeinnaam registratie

Normaal gesproken worden de naam- en adresgegevens van een domeinnaam houder in de “domain WHOIS” vermeld. Dit is een openbare database waar iedereen deze gevevens kan opvragen. Omdat dit niet in alle gevallen wenselijk is, biedt Xel Media de mogelijkheid om zonder kosten voor een privé registratie te kiezen. Dit houdt in dat Xel Media als houder optreedt in de WHOIS en hiermee de gegevens van de klant beschermt. 

Voordelig een domeinnaam vastleggen

Xel Media biedt al jaren het goedkoopste .nl domeinregistratietarief in Nederland. Voor € 3,95 excl. BTW per jaar is uw .nl domeinnaam veilig in uw bezit. Ook de tarieven voor andere domeinnaam extensies zijn zeer voordelig. Deze tarieven gelden altijd en niet pas bij een registratie periode van vijf of tien jaar. U kunt ook uw domeinnaam naar Xel Media verhuizen.

Populaire domeinenextensies

.nl3,95Nederlandcontroleren
.be7,00 Belgiëcontroleren
.eu12,00Europacontroleren
.nu35,00Nieucontroleren
.com12,00Commercieelcontroleren
.de12,00Duitslandcontroleren
.it20,00 Italiëcontroleren
.net12,00Netwerkcontroleren
.co.uk12,00Verenigd Koninkrijkcontroleren
.us22,00Verenigde Statencontroleren

© 1999 - 2014 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden