Zorgeloos focussen op je passie

Speciale diensten voor bureaus

20 jaar geleden vonden we dat online ondernemen makkelijker en sneller moest. Daarom lanceerden we het platform van xel. Iedere ondernemer kon zich weer zorgeloos focussen op zijn passie. Juist die passie zien we terug bij creatieve bureaus.

Samen met jou gaan we de uitdaging aan. Wij bieden een sterke technische basis voor al je online activiteiten. Geen gezeur met versiebeheer, haperende testomgevingen of overschreven bestanden. Techniek waar je elke dag van profiteert.

Ruim 12.000 klanten vertrouwen xel en beoordelen ons gemiddeld met een 9.8

Uitstekende service, altijd een snelle en vriendelijke reactie, verstand van zaken, kortom, een voortreffelijke partner voor iedere ondernemer!

 Meike van de Linde
Meike van de Linde

Top bedrijf met geweldige service. Ze hebben ons uitstekend geholpen met een gedeelte wat eigenlijk niet onder hun service en of dienstverlening viel. Toch hebben ze voor ons de werkzaamheden uitgevoerd. Complimenten!

 Oktay Khodjasteh
Oktay Khodjasteh

xel heeft me prima geholpen bij een verhuizing van een website. Reageerden snel en goed op vragen, en ze hielden me constant op de hoogte van het proces.

 Dennis Rijnvis
Dennis Rijnvis

De service die xel biedt is enorm fijn. Ze doen er alles aan om jou zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te helpen. Het persoonlijke contact met de medewerkers is fijn. Ze denken graag met je mee en voorzien je van een goed en deskundig advies.

 Myrthe Warmenhoven
Myrthe Warmenhoven
Bron: google
Voor bureaus, door bureaus

De kracht van bureauxel

We willen jou en je onderneming tot in het kleinste detail leren kennen, zodat onze technische basis perfect aansluit bij jouw projecten, jouw workflow, jouw bureau. Onze oplossingen beperken zich niet tot de techniek. We bieden deskundige support, organiseren relevante trainingen en regelen de facturatie. Voor jou, maar juist ook voor je klanten. Ons team staat naast jouw team.

Nog net niet in hetzelfde kantoor

Omdat we je kennen presteert ons WordPress platform nog beter voor jou en jouw klanten. Als je ergens tegenaan loopt staat jouw vaste contactpersoon altijd voor je klaar. Ook je klanten kunnen ons rechtstreeks bereiken. Wij communiceren met hen zoals jij dat doet.

xel biedt meer dan hosting. Van Photoshop of Sketch naar WordPress? Volledig onderhoud van je websites? Implementatie van Elasticsearch? Trainingen voor je hele team? Alles is mogelijk als we blijven samenwerken.

  • Een vast aanspreekpunt op elk moment
  • Eindeloos schaalbare oplossingen
  • Relevante trainingen voor jou én je klanten
  • Flexibele facturatie, via jou of direct naar de klant

Technische voorsprong

één nerd voor alles

Als partner van xel liggen de laatste technieken binnen handbereik. Innovatie is pas nuttig als je het kan toepassen.

Je bent niet alleen op de hoogte, je doet altijd mee
Samy

Persoonlijke aandacht

van begin tot live

Wij geloven niet in diensten die zijn ‘ontwikkeld’, maar in diensten die antwoord geven op een vraag. Door te kijken naar wat jou en je klanten bezighoudt bieden we diensten die passen bij jouw bureau. Van de eerste kleine stapjes tot (na) de lancering van een geheel project.

Kom aan tafel

We zijn benieuwd wie je bent, wat je doet en waar je tegenaan loopt. Plan nu een afspraak in. Hoeveel tijd zullen we voor je reserveren?

Koffie/thee Lunch