Waarom een domeinnaam parkeren?

De .nl extensie is één van de populairste landelijke domeinextensies ter wereld. Elke dag worden er honderden .nl domeinnamen geregistreerd. Er zijn inmiddels al 6 miljoen .nl domeinnamen vastgelegd. Dat is nog niets vergeleken met de .com extensie, daarvan bestaan er al meer dan 100 miljoen.

De kans is groot dat de domeinnaam die jij nu in je gedachten hebt al bezet is of snel vastgelegd gaat worden. Als je je domeinnaam parkeert ben je ervan verzekerd dat je domeinnaam veilig in jouw bezit is. Met parkeren reserveer je jouw domeinnaam voor later gebruik. Controleer met de domeincheck of jouw gewenste domeinnaam nog vrij is.

Uw geparkeerde domeinnaam gemakkelijk upgraden

Van plan om in de toekomst meer uit jouw domeinnaam te halen? Geen probleem. Je kunt op elk moment je geparkeerde domeinnaam upgraden. Of je hem nu wilt omzetten naar een complete domain of wilt koppelen aan een hostingdienst.

Upgraden naar mail

Je kunt ook jouw domeindienst upgraden en er een mailaccount aan koppelen. Dan kun je mailen met een eigen en professioneel e-mailadres.

Koppelen aan een hostingdienst

Bij xel kun je kiezen tussen een groot aanbod aan hostingpakketten; voor ieder wat wils. Wil je gemakkelijk een WordPress website bouwen? Kies dan voor onze flexibele WordPress hostingpakketten. Meerdere websites op één