Ruim 12.000 klanten kiezen voor xel en beoordelen ons gemiddeld met een 9.8

Hosting bij xel

Standaard bij elk pakket:

  • Direct aan de slag
  • Dagelijkse back-up
  • Brute Force Protection
  • 99,98% uptime garantie

Onze pakketten zijn voor iedereen. Niet alleen voor ondernemers die de BTW kunnen terugvorderen. Incl. BTW tonen? Ja / Nee

Alle genoemde maandelijkse prijzen zijn gebaseerd op een facturatie periode van 12 maanden.

olifant
Vind de domeinnaam die bij jou past!

Hosting bij xel? Het is heel simpel.

Bij xel krijg je een eigen stukje internet op ons krachtige platform dat gewaardeerd wordt om zijn prestaties en veiligheid. Je kiest de domeinnaam en het hostingpakket die passen bij jouw stukje internet. Jij focust je op je passie, klanten en groei. Wij focussen ons op de rest.

Sander Geijtenbeek

Sageon

Snelle hosting is cruciaal voor je positie in zoekmachines. Met de hosting van xel ben ik verzekerd van een snelle website. En de service voelt als een cadeautje!

Lisa van Cuijk

In Love With Health

Door de hosting van xel geniet ik nu al een aantal jaar van een betrouwbare website en word ik deskundig geholpen als ik er zelf niet uitkom. Meer heb je niet nodig!

Maar het kan makkelijker

xel is de grootste premium WordPress provider van Nederland. Op ons geoptimaliseerd WordPress platform is je website tot wel zes keer sneller dan op normale hosting. We bieden onbeperkt support op al je WordPress vragen. Eenvoudiger je eigen website maken kan eigenlijk niet. Benieuwd naar ons WordPress platform?

Meer over WordPress hosting