Het is altijd ons doel geweest om mensen achter de website zoveel mogelijk te ontlasten en faciliteren. We willen jou voorzien van de meest hoogwaardige technologie en deze toegankelijk voor je maken.

Met de xel academy doen we precies het omgekeerde. We laten de complexiteit intact maar helpen jou om het eenvoudig te begrijpen.

Waar komen we vandaan?

Toen we begonnen kon je nog niet Google’en; Google bestond nog niet. Was de mobiele telefoon net aan zijn opmars begonnen; je kon alleen bellen. Zondag in je joggingbroek op de bank hangen kon toen natuurlijk al wel, maar die joggingbroek bestellen vanaf de bank niet.

Als internetondernemer moest je alles zelf regelen. Je website bouwde je niet, je schreef html. Voor je domeinnaam had je een KvK-inschrijving nodig. Zonder creditcard was je nergens. En de hosting? Elke aanpassing direct in de Apache configuratie.

xel is ontstaan uit een eigen behoefte. We wilden ons richten op onze projecten en kernactiviteiten. De techniek die de nieuwe ontwikkelingen mogelijk had gemaakt, vertraagde ons nu. Niet alleen ons. Alle ondernemers om ons heen stonden voor dezelfde uitdagingen. We maakte het onze prioriteit om dit te tackelen. xel was geboren.

Het ironische is dat dit nu onze kernactiviteit is. Het mogen bijdragen aan de focus van creatieve ondernemers, kritische vragenstellers, gedreven webwinkelhouders, van iedereen op het internet, maakt ons elke dag weer trots.

xel is er echt voor iedereen

xel is er echt voor iedereen voor wie een website een belangrijke rol speelt in zijn of haar leven of onderneming. Van een enthousiaste blogger tot een gespecialiseerd marketing bureau. Van diegenen die nog niet precies weten wat hosting is tot degenen voor wie er nooit genoeg plugins bestaan. Echte mensen die kleur geven aan het internet. Zonder hen had een stukje internet nooit bestaan en zou het niet verder kunnen groeien.

De vijf pijlers van xel

Vanuit onze vijf kernwaarden zetten we de standaard.

Waar gaan we naartoe?

Onze ambities gaan verder dan het aanbieden van hoogwaardig eenvoudig te gebruiken en een compleet WordPress platform. Achter elke website zitten echte mensen; zonder hen had een stukje internet nooit bestaan en zou het niet verder kunnen groeien. Het is altijd ons doel geweest om de mensen achter de website zoveel mogelijk te ontlasten en faciliteren. We gaan nu verder.

We willen jou, de persoon achter de website, voorzien van de meest hoogwaardige technologie en deze toegankelijk voor je maken. We willen je persoonlijke ondersteuning bieden, waar mogelijk zelfs pro-actief. We willen je inspireren, motiveren en begeleiden.

Samen achter jouw website