Testomgeving en back-up maken

Fouten zijn soms onvermijdelijk, maar voorbereiding minimaliseert de consequenties. In onze academy leer je over het gebruik van een testomgeving om veilig aanpassingen aan je website te maken en het belang van back-ups om je gegevens te beschermen. Bereid je voor en bescherm je website optimaal.

WordPress, thema’s en plugins updaten

Updates bieden nieuwe functies, fixen bugs en versterken de beveiliging van plugins, thema’s en WordPress. Als je lange tijd niet hebt geüpdatet, is handmatig bijwerken verstandig. Door automatische updates te activeren voor WordPress en plugins minimaliseer je risico’s en blijf je actueel.

Updaten van plugins

Regelmatige updates van je WordPress-plugins verhogen veiligheid en functionaliteit. Ontdek in onze artikelen het belang en de methoden van het bijwerken van plugins.

Updaten van een thema

Door je WordPress-thema’s regelmatig te updaten, garandeer je veiligheid, compatibiliteit en optimale prestaties. Ontdek in onze artikelen tips voor het effectief bijwerken van thema’s.

PHP-versie updaten

De PHP-versie heeft invloed op de functies, veiligheid en de snelheid van jouw WordPress website. Daarom raadt xel altijd aan om een van de nieuwere PHP-versies te gebruiken. Vaak is de een-na-laatste PHP-versie de beste keuze. Dit komt omdat ook de ontwikkelaars van plugins en thema’s soms hun plugin of thema moeten aanpassen, zodat die code niet conflicteert met de nieuwe versie van PHP.

Problemen oplossen bij updates

Gaat er iets mis? Geen zorgen.

Er zijn meerdere manieren om je website te herstellen, het probleem te identificeren en op te lossen.

Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Je kunt ons altijd vrijblijvend kosteloos bereiken op 030 – 32 000 32, ook als je nog geen klant bent.

Contact opnemen