Internationaal zichtbaar met jouw eigen .net domeinnaam

Hoewel de .net domeinextensie oorspronkelijk bedoeld is voor internationale netwerken, zijn er geen uitzonderlijke voorwaarden aan de .net verbonden. Dit betekent dat iedereen een .net domeinnaam kan registreren en internationaal zichtbaar zijn! Bij xel kun je met de domeincheck direct controleren of jouw gewenste .net domeinnaam nog vrij is.

Voordelen van het registreren van een .net domeinnaam bij xel

  • Je krijgt een domeinnaam met een zeer populaire domeinextensie
  • Slechts € 15,95 per jaar
  • Een domeinnaam die wereldwijd erkend is
  • Uitstekend alternatief als jouw gewenste .com domeinnaam al bezet is
  • 14 miljoen mensen gingen je voor
  • De .net extensie staat wereldwijd bekend als een domeinnaam voor netwerken

Populaire netwerk domeinnaam

De .net domeinextensie is na de .com de populairste domeinextensie ter wereld. De .net domeinextensie wordt vaak als alternatief gebruikt als de gewenste .com domeinnaam al bezet is. De extensie .net staat voor het woord network. De .net domeinextensie is in het leven geroepen voor netwerken. Via de extensie kregen organisaties met meerdere vestigingen een eigen plekje op het web.

Er zijn momenteel meer dan 14 miljoen .net domeinnamen geregistreerd. Dit houdt in dat de .net domeinextensie een zeer populaire domeinnaam is. Toch zijn er in vergelijking met de .com domeinextensie veel meer domeinnaamcombinaties vrij. Is jouw gewenste .net extensie ook bezet? Probeer dan de .info of de .biz extensie.