.COM

Voordelig een .COM domein registereren?

Wilt u de internationale markt betreden? Dan kan een .com domeinnaam de extensie voor u zijn. Tenminste, als de domeinnaam die u in gedachten heeft beschikbaar is. De .com domein is namelijk de populairste domeinextensie ter wereld. Er zijn al meer dan 114 miljoen .com vastgelegd.

Via de domeincheck van Xel Media kunt u binnen een handomdraai de beschikbaarheid van uw gewenste .com domeinnaam controleren. Heeft u een .com domeinnaam gevonden die vrij is? Dan kunt u die gemakkelijk vastleggen voor een vast tarief van 12,- per jaar.

Is uw domeinnaam nog vrij?

.COM domeinnaam vastleggen

De .com is de populairste domeinnaam extensie ter wereld. Tegenwoordig zijn er al meer dan 114 miljoen .com domeinnamen actief. Oorspronkelijk was de .com domeinextensie alleen bedoelt voor commerciële organisaties met een internationaal karakter. Tegenwoordig wordt de .com voor elke soort website en taal gebruikt (hoewel Engelstalige websites de norm zijn).

Wilt u met uw commerciële website optimaal internationaal zichtbaar zijn? Registreer dan direct een .com domeinnaam.

Waarom een .com domeinnaam registreren?

  • De .com extensie is de populairste domeinextensie ter wereld
  • Een domeinnaam met een internationaal karakter
  • Slechts 12 euro per jaar
  • Erg geschikt voor commerciële organisaties
  • Al meer dan 100 miljoen websites kozen voor de .com extensie
  • Internationaal optimaal herkenbaar in de zoekmachines
  • Iedereen kan een .com domeinnaam registreren

Hoeveel kost een .com domeinnaam?

Het vastleggen van een .com domeinnaam bij Xel Media kost 12,- per jaar. Voor dit bedrag kan u de domeinnaam koppelen aan een website (hiervoor heeft u ook hosting nodig) of parkeren voor later gebruik. Wilt u een .com domeinnaam doorverwijzen naar een andere website? Dan betaalt u €1,49 per maand extra.

Website hosting met ouderwets goede service

Als u een website wilt bouwen, heeft u ook hosting nodig. Hosting is het huren van een stukje ruimte op een server. Xel Media heeft diverse hostingpakketten die verschillen van grootte en prijs, zodat u nooit te veel betaalt.

Wilt u bijvoorbeeld website bouwen met WordPress (het populairste CMS ter wereld)? Dan kunt u al starten met het online starter pakket van 4,45 per maand. Gaat u uw eigen website bouwen en wilt u ook ondersteuning bij het bouwen van uw .com WordPress website? Dan is een Premium WordPress hostingpakket perfect voor u. Met een Premium WordPress hostingpakket van 9,90 per maand kunt u Xel Media benaderen als u ergens tegenaan loopt tijdens het bouwen van uw website.

Voorwaarden van een .com domeinregistratie

Een .com domeinnaam mag bestaan uit een minteken (-), cijfers en letters. Een .com domeinnaam moet minimaal uit 3 karakters bestaan en mag maximaal 63 karakters bevatten. Het minteken mag niet aan het einde of aan het begin van de domeinnaam staan.

Wilt u een .com domeinnaam registreren? Controleer dan direct via de domeincheck of uw gewenste .com domeinnaam nog vrij is.

Een andere domeinnaam extensie kopen?

De .com domeinextensie is niet de enige mogelijkheid als u een internationale website wilt bouwen. Zo kunt u ook kiezen voor andere populaire internationale extensies, zoals de .info, .net en de .eu (voor Europa).

Gaat u een Nederlandstalige website bouwen? Dan is het verstandig om een .nl domeinnaam vast te leggen. Via de domeincheck kunt u tientallen extensies tegelijkertijd controleren. Via de domeincheck kunt u, als u een beschikbare domeinnaam hebt gevonden,  ook direct de domeinnaam kopen.

Populaire domeinenextensies

.nl 3,95 Nederland controleren
.be 7,00 België controleren
.eu 12,00 Europa controleren
.nu 35,00 Niue controleren
.com 12,00 Commercieel controleren
.de 12,00 Duitsland controleren
.it 20,00 Italië controleren
.net 12,00 Netwerk controleren
.co.uk 12,00 Verenigd Koninkrijk controleren
.us 22,00 Verenigde Staten controleren

© 1999 - 2018 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden