Nieuwe collega?

Xel Media? Zeg maar xel…

Dit jaar blazen wij als xel 20 kaarsjes uit voor onze verjaardag. Om dat te vieren lanceren wij vandaag het geheel vernieuwde xel! Niet enkel lanceren we een vernieuwde website en de xel omgeving (het oude Control Center) maar ook de xel academy.

Ook nu doen we het zoals je van ons gewend bent. Geen eindeloos lang bericht over het nieuwe merk, ons bedrijf, missie en visie, etc. etc. We nodigen je uit om het zelf te ervaren en natuurlijk je ervaring met ons te delen.

Sinds 1999 zijn we uitgegroeid tot dé Premium WordPress provider van Nederland. Met de focus altijd op onze diensten en service. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om de website, de academy en jouw xel omgeving compleet van de grond af aan op te bouwen. Zo kunnen wij nog sneller met nieuwe diensten komen én wordt het beheren van jouw website gemakkelijker en eenvoudiger.

Het is moeilijk om iets radicaal anders te doen als je niet bereid bent om bij 0 te beginnen

De xel academy

Naast een nieuwe xel omgeving en website lanceren we ook de xel academy. De academy wordt de startplaats voor iedereen die een website heeft. Met artikelen over hoe je meer uit je WordPress website kan halen, tot opiniestukken over hoe wij de toekomst van het internet en WordPress zien.

De academy is niet alleen van ons, hij is van ons samen. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij graag wilt zien, zodat wij samen de academy steeds kunnen uitbreiden en verbeteren.

De academy is de startplaats voor iedereen die zijn website wil verbeteren

Nog altijd de support die je verwacht

Met xel gaan we verder dan het aanbieden van snelle hosting. Bij xel kan je website tot wel 6 keer sneller zijn dan bij normale hosting. Iedere dag zorgen we ervoor dat jij jouw stukje internet nog gemakkelijker kunt beheren, en kom je er even niet uit? Dan staan onze deskundige support-helden altijd voor je klaar. Nog steeds geen keuzemenu’s of eindeloze wachtmuziekjes, zoals je van ons gewend bent.

Bedankt

We weten hoe belangrijk jouw website voor je is. Dat je ons dat toevertrouwt betekent veel voor ons. Het feit dat we dat nu voor 12.000 klanten met meer dan 30.000 websites mogen doen hebben we te danken aan het feit dat jullie ons aanraden aan vrienden, familie en kennissen. Op naar de volgende 20 jaar: proost!

TL;DR / In het kort: