Werken bij xel

We zijn in 20 jaar gegroeid van een klein-zolderkamer-bedrijfje tot de grootste premium WordPress provider van Nederland. Maar nog steeds heerst een start-upsfeer. Bij xel staat eigen inbreng en initiatief centraal. Met collega’s die van elkaar blijven leren. Een team dat elke dag met plezier kiest om het anders te doen, om het beter te doen.

1999 was de start van onze missie: zonder gedoe je websites online. Inmiddels mogen wij meer dan 12.000 klanten helpen met het bereiken van hun online dromen. Klanten die wij nog steeds behandelen alsof ze de eerste zijn: vol overtuiging en met persoonlijke support en aandacht. Vrijheid, enthousiasme en gedrevenheid: dat is werken bij xel.

Het recept van xel

Professionele en informele werksfeer
20 enthousiaste vakidioten in een hecht team
Oneindig veel ruimte voor eigen initiatief

Vacatures en stageplekken

Zit jouw ideale vacature er niet bij?
Jammer. Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar werken@xel.nl. Misschien vinden wij wel een match met jouw talent.
Een team waarin collega’s vrienden worden

De cultuur van xel (mét de gezelligste vrijdagmiddagborrel)

Bij xel is iedereen gelijk: van directeur tot developer. We hebben verstand van zaken en pakken uitdagingen graag aan. We zijn enthousiast en ambitieus. We werken samen aan het bereiken van onze doelen. Daarom vieren we ook samen onze behaalde successen. Met een welverdiend feestje op de vrijdagmiddag.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Ben jij onze nieuwe vakidioot die er alles aan doet om onze klanten het allerbeste te geven? Solliciteer dan op één van onze functies.