.INFO

.INFO domein registreren

Bij Xel Media kan u binnen enkele minuten eigenaar zijn van uw eigen .info domeinnaam. Gebruik de domeincheck om de beschikbaarheid van uw gewenste .info extensie te controleren.Is de domeinnaam beschikbaar? Leg dan de .info extensie bij Xel Media vast voor slechts €12 per jaar.

Is uw domeinnaam nog vrij?

Een informatieve en internationale domeinnaam

In eerste instantie is de .info domeinextensie opgezet voor (internationale) informatieve websites. De .info domeinextensie is afgeleid van het woord information (informatie). De .info extensie staat wereldwijd bekend als een domeinextensie voor informatieve websites met een internationaal karakter.

De .info extensie is open voor iedereen

Sinds 2001 is het voor iedereen mogelijk om een .info domeinnaam te registeren. Er zijn al meer dan 6 miljoen .info domeinnamen geregistreerd. De .info domeinextensie is een van de meest geregistreerde generieke domeinextensie ter wereld. Het is niet verplicht om een informatieve website te hebben als u een .info domeinnaam wilt registreren.

Waarom een .info domeinnaam

  • Betrouwbare uitstraling
  • Veiligste domeinextensie ter wereld
  • Internationaal op de kaart
  • Perfect voor informatieve websites
  • Slechts €12 per jaar
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Meer dan 6.000.000 domeinnamen gingen u voor

 Op de kaart met uw gewenste .info domein

Een .info domeinnaam is een uitstekende vervanging als uw gewenste .com of .net domeinnaam al is geregistreerd. Zo geniet de .info domeinnaam ook van internationale bekendheid en is geschikt voor zowel informatieve als commerciële websites.

Elke beschikbare .info domeinnaam registreren

Elke .info domein die nog niet geregistreerd is, kunt u bij Xel Media registreren. Uw gewenste domeinnaam moet wel minimaal 3 en maximaal 63 karakters hebben. Verder mag de extensie alleen uit letters en cijfers bestaan.  U mag ook het minteken gebruiken in uw domeinnaam, maar die mag niet aan het einde of aan het begin van de domeinnaam staan.

De veiligste domeinextensie ter wereld

De .info domeinextensie is de veiligste extensie die er bestaat. Dit is uit een onderzoek naar phishing en online fraude gebleken. Dit komt onder andere door het programma dat Affilias Ltd heeft ontwikkeld tegen online identiteit kaping. Affilias Ltd beheert alle .info domeinnamen. Bij Affilias kunt u zelf geen .info domeinnamen registreren, dat kunt u doen bij een registrar, zoals Xel Media.

Populaire domeinenextensies

.nl 3,95 Nederland controleren
.be 7,00 België controleren
.eu 12,00 Europa controleren
.nu 35,00 Niue controleren
.com 12,00 Commercieel controleren
.de 12,00 Duitsland controleren
.it 20,00 Italië controleren
.net 12,00 Netwerk controleren
.co.uk 12,00 Verenigd Koninkrijk controleren
.us 22,00 Verenigde Staten controleren

© 1999 - 2019 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden