Informatie over e-mail bij Xel Media

Wil u uw e-mail instellen? Klik hier om de handleidingen te bekijken voor o.a. Gmail, Outlook en Hotmail.

E-mailadressen

U heeft diverse mogelijkheden bij het instellen van e-mail adressen. U kunt een onbeperkt aantal e-mail adressen instellen en koppelen aan één of meerdere van uw mailboxen. Het is ook mogelijk om e-mail te forwarden naar een extern e-mail adres. U kunt ook e-mail adressen laten uitkomen in meerdere mailboxen of naar meerdere externe e-mail adressen.

Mailboxen

Alle mailboxen bij Xel Media zijn standaard 250MB groot. Voor elke mailbox is er een aparte loginnaam en wachtwoord zodat verschillende personen onafhankelijk van elkaar e-mail kunnen ophalen en versturen. Onze mailboxen kunnen gebruikt worden met alle e-mail clients die de standaarden van POP3 / IMAP volgen. U kunt dus ook met uw mobiele telefoon uw e-mail probleemloos ophalen.

POP/IMAP

Alle mailboxen van Xel Media kunnen zowel als POP3 en als IMAP gebruikt worden. Het verschil is dat met het POP protocol berichten in principe uit de mailbox verwijderd worden nadat deze zijn opgehaald. Met IMAP wordt er een kopie van de mailbox gecreeerd op de client. Elke keer dat mail opgehaald wordt, worden de berichten op de clients gesynchroniseerd.

Hoe stel ik mijn email in? Lees hier meer over het instellen van uw e-mail 

o Overzicht weergeven

Contact klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Xel Media.

Mail uw vraag naar info@xel.nl

U ontvangt binnen 8 uur een antwoord terug!

Bel naar 030 - 267 17 10

Onze klantenservice is iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

© 1999 - 2018 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden