Wat betekent Online Beheer?

Online Beheer

Alle overeenkomsten welke na 01-06-2006 zijn afgesloten hebben een onderdeel Online Beheer. Dit houdt in dat de eerste getekende overeenkomst ook geldt voor je toekomstige (online) bestellingen. Hierdoor hoef je na je eerste overeenkomst nooit meer formulieren te ondertekenen voor nieuwe diensten en kunnen wij je bestellingen direct automatisch in behandeling nemen. Daarnaast worden wij gemachtigd tot het invullen en ondertekenen van formulieren die benodigd zijn voor het registeren of muteren van domeinnamen onder je klantaccount, met als doel alle aanvragen direct online te kunnen uitvoeren zonder vertragingen of extra werk voor je.

Naast gemak levert een Online beheer je dus ook tijdswinst op.

Het Online beheer contract

De onderstaande passage is het eigenlijke Online beheer contract en staat ook op je overeenkomst:

Ondergetekende verklaart XEL te machtigen tot uitvoering van deze en toekomstige bestellingen geplaatst via de website van XEL, waarbij als authentificatiemiddel het aan ondergetekende verstrekte Control Center klantnummer en wachtwoord is gebruikt.

Ondergetekende verklaart xel te machtigen tot het invullen en ondertekenen van formulieren die benodigd zijn voor het registeren of muteren van domeinnamen die besteld worden onder klantaccount, met als doel alle aanvragen direct online te kunnen uitvoeren zonder vertragingen en extra werk voor ondergetekende. De formulieren worden ingevuld op basis van de via klantaccount aangeleverde gegevens.

Heb je vragen over Online beheer? Neem dan contact met ons op.