WordPress hosting

Premium WordPress webhosting

Betrouwbare WordPress webhosting met WordPress ondersteuning

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld. U kunt met WordPress gemakkelijk een professionele website of blog bouwen en onderhouden. WordPress webhosting bij Xel Media betekent maximale uptime, ouderwets goede service, automatische installatie van Wordpress en ondersteuning bij WordPress vragen.

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

Blogging

€ 9,90 p/mnd
2GB

Schijfruimte

fair use

Dataverkeer p/mnd

5

E-mailaccounts 250MB p/st

/

E-mailaliassen

/

Webmail

/

Spam- virusfilter

Bestel

Website

€ 19,80 p/mnd
4GB

Schijfruimte

fair use

Dataverkeer p/mnd

10

E-mailaccounts 250MB p/st

/

E-mailaliassen

/

Webmail

/

Spam- virusfilter

Bestel

WordPress hosting bij Xel Media

  • multi webhosting Automatisch geïnstalleerd
  • Maximale uptimeMaximale up-time
  • WordPress ondersteuning WordPress ondersteuning
  • Dagelijks back-up Dagelijkse back-ups

Betrouwbare WordPress webhosting in Nederland

WordpressHet belangrijkste aan webhosting is dat uw website op elk moment te bereiken is. Dag en nacht. 365 dagen per jaar. Wij hebben daarom gekozen om

onze servers in het KPN datacentrum te Amsterdam RAI te plaatsen.

Dit datacentrum heeft buiten zeer geavanceerde voorzieningen en volledig redundant uitgevoerde netwerk- en stroomverbindingen ook een directe verbinding met het internetknoop van Europa.

Maximale service

Bij Xel Media staat service centraal. We willen iedereen zo snel mogelijk verder helpen. Geen lange wachtrijen, maar direct iemand aan de lijn die u verder kan helpen.

WordPress ondersteuning

Bij onze Premium WordPress hostingpakketen gaan we een stapje verder. We bieden dan niet alleen ondersteuning aan bij hosting gerelateerde zaken, maar ook bij WordPress gerelateerde zaken.

Heeft u een vraag over de werking van WordPress? Over plugins of thema’s? Dan kunt u ze eenvoudig stellen aan het WordPress team binnen Xel Media. Doorgewinterde WordPress professionals die u snel verder helpen.

Kies een domeinnaam voor uw WordPress website

Bij elke website hoort een domeinnaam. Een eigen webadres, zoals www.xel.nl. Xel Media het goedkoopste vaste .nl registratietarief van Nederland. Geen acties, altijd 3,95. Is uw gewenste .nl domeinnaam al bezet? Bekijk dan onze tips voor het bedenken van een domeinnaam of kies een domeinnaam met  een van de 50 andere extensies die wij aanbieden.

Start met het bouwen van uw eigen WordPress website

Wanneer u voor een Premium WordPress hostingdienst kiest, installeren wij WordPress direct op uw hostingaccount. U kunt direct starten met het bouwen van uw droomwebsite of blog. Heeft u nog niet met WordPress gewerkt? Lees dan onze ‘WordPress website bouwen handleiding‘.  Loopt u ergens tegen aan? Dan kunt u altijd nog gebruik maken van de WordPress ondersteuning!

WordPress webhosting met WordPress ondersteuning

Zoekt u betrouwbare WordPress webhosting met WordPress ondersteuning? Een hostingpakket die met de eisen van WordPress meegroeit? Selecteer dan een van onze WordPress webhostingdiensten en leg direct een sterke domeinnaam vast.

 

© 1999 - 2014 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden