Betrouwbare hosting. Maximale service.

Wij richten ons op het verlenen van service. Ouderwets goede service om precies te zijn. Wij streven ernaar dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw hostingpakketten en als er ooit iets is, dat u dan zo snel en goed mogelijk verder wordt geholpen.

Online Starter

€ 4,45 p/mnd
 • Schijfruimte 1 GB
 • Dataverkeer p/mnd 5 GB
 • MySQL databases 5
 • E-mailaccounts 5
cms compatible

Complete Starter (door ons geadviseerd)

€ 6,95 p/mnd
 • Schijfruimte5 GB
 • Dataverkeer p/mnd 10 GB
 • MySQL databases 10
 • E-mailaccounts 10
cms compatible

Professional Starter

€ 11,95 p/mnd
 • Schijfruimte 10 GB
 • Dataverkeer p/mnd 15 GB
 • MySQL databases 15
 • E-mailaccounts 15
cms compatible
Websitehosting met volledige ondersteuning

Ouderwetse goede service

Komt u ergens niet uit? Wij helpen en adviseren u graag.

Websitehosting met volledige ondersteuning

WordPress one-minute-script

Wilt u zelf een Wordpress website of blog bouwen? Via onze one-minute scripts kunt u binnen een minuut beginnen.

Websitehosting met volledige ondersteuning

99,9% uptime

Wij garanderen dat elke website 99,9% van de tijd beschikbaar is.

Website hosting bij Xel Media

Een aantal goede redenen om te kiezen voor Xel Media.

 • Voortdurende aandacht voor prestatie en veiligheid
 • Scherpe prijzen voor hoogwaardige dienstverlening
 • Duizenden klanten vertrouwen Xel Media
 • Ouderwets goede service, met persoonlijk contact
 • In de praktijk meer dan 99,9% uptime
 • Xel Media heeft al jaren het goedkoopste vaste .nl domeintarief in Nederland.
 • Wij gaan graag een stapje verder

Wanneer u uw website host bij Xel Media dan kiest u voor betrouwbare website hosting en ouderwets goede service.

hosting_bij_xel
welke_hosting

Website hosting pakketten vergelijken

Het Online Starter hostingpakket van € 4,45 per maand is voor de meeste starters een uitstekend startpakket. Perfect voor bloggers, kleine stichtingen, persoonlijke websites en startende ondernemers die zelf een WordPress website willen maken en goedkope website hosting zoeken.

Het Complete Starter hostingpakket is perfect voor de ondernemer die actief aan zijn of haar website gaat werken. Ook professionele WordPress bloggers hebben met het Complete Starter hostingpakket genoeg ruimte om hun weblog uit te bouwen. Verwacht u duizenden bezoekers per dag? Dan is het professional starter hostingpakket iets voor u.

Meerdere websites hosten?

Heeft u meer dan 2 websites? Dan kunt u het best kiezen voor een van onze multi-hostingpakketten.

Met een multi-hostingpakket kunt u eenvoudig meerdere websites op één plek hosten en beheren. Gemakkelijker en goedkoper.

meerdere_sites
wat_is_hosting

Wat is website hosting eigenlijk?

Website hosting is simpel gezegd het huren van een stukje schijfruimte. Een stukje schijfruimte op een server die dag en nacht verbonden staat met het internet. Onze servers staan in het KPN datacentrum te Amsterdam RAI.

Dit datacentrum heeft een volledig redundant uitgevoerd netwerk- en stroomverbindingen, is zwaar bewaakt en een directe verbinding met het internetknooppunt van Europa. Alles is gericht op veiligheid en betrouwbaarheid, zodat uw website een maximale uptime heeft.


Uw eigen website bouwen met WordPress

Bij onze hostingpakketen is uw eigen WordPress website in een oogwenk online

In ons control center kunt u het WordPress one-minute-script vinden. Daarmee kunt u WordPress binnen een minuut op uw hostingaccount zetten. Op ons blog kunt u een stap voor stap handleiding voor het maken van een WordPress website vinden.

Premium WordPress website hosting

Wij merken dat ondernemers die hun eigen WordPress website willen bouwen het waarderen als zij bij een expert terecht kunnen als zij ergens tegen aan lopen. Daarom hebben wij 2 Premium WordPress hostingpakketten gelanceerd. Wanneer u een WordPress hostingpakket afneemt dan kunt u bij ons terecht als u inhoudelijke vragen heeft over WordPress.

Wat is WordPress eigenlijk?

WordPress is het populairste content management systeem ter wereld. En een content management systeem is een software programma waarmee de inhoud van de website beheert kan worden. Hierbij kunt u denken aan het toevoegen van pagina’s, teksten, afbeeldingen en video’s.

WordPress is zeer uitgebreid, flexibel en krachtig. Dankzij WordPress themes en plugins kunt binnen een handomdraai uw website een andere look & feel geven.  Buiten het WordPress one-minute-script kunt u in het control center ook een script vinden voor Joomla! en osCommerce.

one-minute-script

e-mail

E-mail voorzieningen bij website

Bij alle website hosting accounts zitten zeer complete e-mail voorzieningen inbegrepen. Zo beschikt elke e-mail account over 250MB schijfruimte, configureerbare spam- en virusscanners, POP / IMAP support en webmail toegang via onze website.

Mocht u extra e-mail accounts nodig hebben of meer schijfruimte voor een bestaande account, dan kunt u dit eenvoudig aanvragen.

Goedkoop een domeinnaam vastleggen

Bij website hosting hoort het kopen van een domeinnaam. Via de domeincheck kunt u de domeinnaam die u wilt registreren, controleren op beschikbaarheid. Is de domeinnaam nog beschikbaar? Dan kunt u die binnen enkele klikken voordelig registreren.

Xel Media heeft namelijk het goedkoopste vaste .nl tarief van de wereld. Voor het bedrag van €3,95 per jaar bent u de eigenaar van een .nl domeinnaam. Wilt u liever een andere extensie? Dan is dat geen probleem. Bij Xel Media kunt u meer dan 50 soorten extensies vastleggen.

Domeinnaam verhuizen naar Xel Media

Wilt u uw website hosten bij Xel Media, maar heeft u al een domeinnaam bij een andere registrar? Via de domeincheck kunt u eenvoudig uw domeinnaam verhuizen naar Xel Media met de verhuiscode van uw oude provider.

Zet de eerste stap naar een website!uptime

Website hosting in Nederland met maximale uptime

Dankzij volledig redundant uitgeruste servers en een geavanceerd monitoringssyteem behoort Xel Media bij de top van de hostingproviders met het hoogste uptimepercentage in Nederland.

Wij garanderen dat elke website 99,9% van de tijd beschikbaar is. In de praktijk ligt dit zelfs hoger, namelijk 99,98% (volgens de WHT Uptime Monitor).

Het primaire serverpark van Xel Media is gevestigd in het KPN datacenter te Amsterdam RAI. Dit datacenter is uitgerust met zeer geavanceerde voorzieningen en volledig redundant uitgevoerde stroom- en netwerk verbindingen.

Hulp of advies nodig? Bel ons deskundige helpdesk team op 030 - 267 17 10

© 1999 - 2019 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden