Wat is WordPress?

Wordpress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld. Meer dan 50% van alle websites met een CMS gebruikt Wordpress. Dit zijn ruim 69 miljoen websites.

Wordpress is krachtig, veilig, open-source en flexibel. Met Wordpress kunt u binnen een handomdraai een professionele website bouwen.

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

WordPress Hosting

Met WordPress hosting bij Xel Media krijgt u de ruimte die u nodig heeft om jarenlang te groeien met uw website of weblog. Buiten dat, installeert Xel Media gratis de nieuwste versie van WordPress op uw hostingaccount. Zo kunt u gelijk beginnen met het personaliseren of professionaliseren van uw website.

Een hostingprovider met meer dan 15 jaar ervaring

Wanneer u kiest voor Xel Media als uw WordPress hostingprovider, dan kiest u voor ouderwets goede service en een optimale bereikbaarheid. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat u altijd beschikt over de nieuwste mogelijkheden op hostinggebied en een up-to-date beveiliging.

WordPress support

Loopt u ergens tegen aan en kunt u de oplossing niet in de online helpdesk of het blog vinden? Dan staan onze deskundige servicedeskmedewerkers klaar om u verder te helpen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het bouwen en onderhouden van WordPress websites. Ook vragen over zoekmachine optimalisatie kunt u bij ons kwijt.

Maximale uptime

Het is belangrijk dat uw website altijd en overal bereikbaar is . Xel Media maakt gebruik van krachtige, snelle en redundante servers. Ons serverpark is gevestigd in het geavanceerde KPN RAI datacenter in Amsterdam. Met Xel Media als hostingpartner bent u gegarandeerd van een maximale uptime.

© 1999 - 2015 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden