Wat is WordPress hosting?

WordPress hosting bij Xel Media is 100% op WordPress gefocuste hosting, op steroïden.

 

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

In gewoon Nederlands betekent dit:

  • Een website die 2 tot 4x sneller is – dan bij normale hosting.
  • Dat WordPress automatisch geïnstalleerd wordt .
  • Ondersteuning bij WordPress gerelateerde vragen.
  • Een royale hoeveelheid schijfruimte en dataverkeer.
  • Een gratis .nl, .be of .com.

Kortom:

  • Sneller online.
  • Hulp wanneer u bij het bouwen van uw website er even niet uitkomt.
  • Geen omkijken naar datalimieten.
  • Een gebruiksvriendelijkere site die hoger scoort in Google en beter verkoopt.

 

Bekijk de WordPress hostingdiensten van Xel Media

 

Een gebruiksvriendelijkere site die hoger scoort in Google en beter verkoopt?

Yes. De snelheid van uw website heeft invloed op de conversie, de ranking in Google, het bouncepercentage, aantal bezoeken en de gebruiksvriendelijkheid van je website.

Kleine websites en blogs groeien net een tikkeltje sneller en harder met een snellere website en het effect van een website die 2 tot 4x zo snel is bij grote website is gigantisch. Eén seconde vertraging kan een verlies van 7% in conversie veroorzaken.

Ondersteuning bij WordPress gerelateerde vragen

Iedereen die een WordPress website gaat bouwen of onderhouden, loopt vroeg of laat tegen een probleem aan waar hij of zij niet in een keer uitkomt. Het zoeken van een gepaste oplossing op het internet kan uren of zelfs dagen duren. Met een WordPress hostingpakket kunt u het probleem bij ons leggen. Wij helpen u dan met het vinden van een oplossing. Dit bespaart u een hoop tijd en onnodige stress.

Waarom moet ik eigenlijk voor WordPress kiezen?

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld. Meer dan 50% van alle websites met een CMS gebruikt WordPress. Dit zijn ruim 69 miljoen websites.

WordPress is krachtig, veilig, open-source en flexibel. Met WordPress kunt u binnen een handomdraai een professionele website bouwen.

WordPress Hosting

Met WordPress hosting bij Xel Media krijgt u de ruimte die u nodig heeft om jarenlang te groeien met uw website of weblog. Buiten dat, installeert Xel Media gratis de nieuwste versie van WordPress op uw hostingaccount. Zo kunt u gelijk beginnen met het personaliseren of professionaliseren van uw website.

Een hostingprovider met meer dan 15 jaar ervaring

Wanneer u kiest voor Xel Media als uw WordPress hostingprovider, dan kiest u voor ouderwets goede service en een optimale bereikbaarheid. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat u altijd beschikt over de nieuwste mogelijkheden op hostinggebied en een up-to-date beveiliging.

WordPress support

Loopt u ergens tegen aan en kunt u de oplossing niet in de online helpdesk of het blog vinden? Dan staan onze deskundige servicedeskmedewerkers klaar om u verder te helpen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het bouwen en onderhouden van WordPress websites. Ook vragen over zoekmachine optimalisatie kunt u bij ons kwijt.

Maximale uptime

Het is belangrijk dat uw website altijd en overal bereikbaar is . Xel Media maakt gebruik van krachtige, snelle en redundante servers. Ons serverpark is gevestigd in het geavanceerde KPN RAI datacenter in Amsterdam. Met Xel Media als hostingpartner bent u gegarandeerd van een maximale uptime.

Bekijk de WordPress hostingdiensten van Xel Media

© 1999 - 2019 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden