Waarom een Managed Server bij Xel Media?

Met een Managed Server bij Xel Media beschikt u over de onafhankelijkheid, kracht, snelheid en beveiligingsniveau van een eigen server, maar heeft u niet de zorgen over de techniek of kosten van een systeembeheerder.

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

Geen zorgen

Met een Managed Server hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw server. Xel Media zorgt voor alle nodige updates en veiligheidspatches.

De server wordt door ons monitoringsysteem constant in de gaten gehouden. Bij een probleem grijpen wij direct in, afhankelijk van de gekozen SLA zelfs midden in de nacht!

Geen dure investeringen

Een Managed Server bij Xel Media maakt een hoge investering in server hardware, software of technische kennis overbodig. Al deze zaken zitten inbegrepen in 1 gespecificeerde maandelijkse huurprijs.

Heldere Service Level Agreements (SLA)

Betrouwbaarheid, service en kwaliteit zijn kernwaarden van Xel Media. Daarom heeft Xel Media ook voor de Managed Server dienst heldere SLA’s. In deze SLA’s staan de afspraken rond onderhoud, uptime en beheer duidelijk en helder beschreven.

Geen kleine lettertjes; gewoon precies wat u kunt verwachten.

Deskundige servicedesk

Xel Media biedt al sinds 1999 hosting en domeinregistratie aan. Door deze ervaring bent u verzekerd van professionele ondersteuning bij al uw vragen en problemen. Onze helpdesk is elke werkdag tussen 10.00 tot 18.00 direct bereikbaar en beschikt over hoge technische expertise om al technische vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Uiteraard zijn onze systeembeheerders 24 uur per dag bereikbaar in het geval van een storing.

Geavanceerd datacenter

De Managed Servers van het type ‘Business’ van Xel Media worden gehost in het KPN datacenter, nabij de Amsterdam RAI. Een van de meest geavanceerde datacenters in Nederland. Het KPN datacenter beschikt over volledig redundant uitgevoerde stroom- en netwerk verbindingen, met directe connecties naar de AMS-IX en andere knooppunten.

Het datacenter voldoet aan zeer hoge beveiligings- en preventie-eisen (ISO27001 gecertificeerd). Zuinige klimaatregeling en 100% groene stroomvoorziening uit waterkracht zorgen ervoor dat uw server ook het milieu zo min mogelijk belast.

Schaalbaar en flexibel

Bij Xel Media betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Naast een uitbreiding aan de hardware en software van uw Managed Server, bieden wij een groot aantal extra diensten aan.

Zo groeit uw managed server mee met uw onderneming. Neem bijvoorbeeld one aanvullende backup diensten, waarbij wij de mogelijkheid bieden om periodiek een extra backup van uw data offline en offsite in onze kluis te plaatsen.

© 1999 - 2018 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden