Elk pakket krijgt meer schijfruimte en nog ruimere fair use dataverkeer, zodat je zorgeloos kunt doorgroeien.

Het platform is volledig van de grond af opgebouwd. Met het nieuwe platform kunnen we sneller en makkelijker nieuwe functies toevoegen; dit is dus pas het begin.

Wat betekent het nieuwe platform voor jou?

Het nieuwe platform betekent nieuwe functies, meer ruimte, betere schaalbaarheid en extra veiligheid

Nieuwe prijzen

We hebben de prijzen van onze WordPress pakketten sinds de lancering in 2013 niet verhoogd.

In de tussentijd zijn onze kosten jaarlijks toegenomen en hebben wij steeds grote investeringen gedaan in het verbeteren van onze hardware, pakketten en dienstverlening. Zo brengt de laatste grote update aan het WordPress platform de pakketten wederom naar een nieuw niveau.

Met de nieuwe prijzen van onze WordPress hostingpakketten kunnen wij nu en in de toekomst stabiele, innovatieve en snelle diensten blijven aanbieden met een ongekend hoog serviceniveau en blijven investeren in het verbeteren van onze dienstverlening en het toevoegen van nieuwe functies.

Deze prijzen gelden voor nieuwe klanten al sinds vorig jaar en gaat de prijs nog steeds maar een fractie omhoog in vergelijking met de prijsverhogingen bij onze concullega’s de afgelopen jaren.

Daarbij blijven wij nu en in de toekomst zeer scherpe prijzen hanteren zodat professionele diensten voor iedereen bereikbaar blijven.

De nieuwe WordPress hostingpakketten 

De nieuwe prijzen gelden vanaf de verlenging van jouw WordPress hostingpakket

Onze pakketten zijn voor iedereen. Niet alleen voor ondernemers die de BTW kunnen terugvorderen. Incl. BTW tonen? Ja / Nee

Alle genoemde maandelijkse prijzen zijn gebaseerd op een facturatie periode van 12 maanden.

olifant

In de mail kun je een directe link vinden naar een kopie van jouw website op het nieuwe platform.

Doorloop onze checklist en controleer of alles naar behoren werkt.

Klopt alles? Bevestig dan de migratie in jouw xel omgeving.

Migreren naar het nieuwe platform

Jouw WordPress hostingpakket wordt gemigreerd naar ons nieuwe platform. Hiervoor hoef je niks te doen.

Beter voorkomen dan genezen

We hebben alvast een kopie van jouw website klaargezet. Deze hebben we ook al geautomatiseerd voor je getest. Toch willen we je verzoeken om jouw website zelf ook een keer te bekijken, al is het maar om te zien hoe snel deze nu reageert. Mocht je onverhoopt toch iets tegenkomen, neem contact met ons op, dan gaan wij voor je aan de slag.

Zodra je tevreden bent, kun je de migratie starten. Wij zullen dan nog een laatste synchronisatie doen van je databases en binnen enkele minuten draait je website op het nieuwe platform, of diezelfde nacht, als je dat fijner vindt. Veel plezier met de nieuwe functies en de extra snelheid.

De veelgestelde vragen voor jou op een rij

Om dataverlies te voorkomen activeren we tijdens het afronden van de migratie een tijdelijke onderhoudspagina. De nieuwe omgeving is binnen 5 minuten bereikbaar voor nieuwe bezoekers. Om overlast te minimaliseren, bieden we je de optie om de migratie ‘s nachts te laten uitvoeren. De meeste websites hebben dan veel minder bezoekers.
In jouw xel omgeving heb je de optie om de migratie direct of ‘s nachts te voltooien. Mocht er ‘s nachts onverhoopt iets misgaan, dan staan we in de ochtend direct voor je klaar. Het is daarom niet mogelijk om op vrijdag- of zaterdagnacht de migratie te laten voltooien.
Natuurlijk, aan onze voorwaarden verandert verder niks.
Ja, we maken gebruik van het Let’s Encrypt certificaat. Open, zonder licentiekosten en veilig. Voor al je hoofddomeinen, subdomeinen en aliassen regelen we de aanvraag en verlenging volledig voor je. We vinden het belangrijk dat iedereen beschikt over een veilige verbinding van en naar hun website.
Jouw backups tellen niet mee in jouw schijfruimtegebruik. Deze is volledig beschikbaar voor je website. Daarbij heb je op het nieuwe platform ook nog eens meer schijfruimte tot je beschikking.
Indien jouw pakket dit ondersteunt, kun je in jouw xel omgeving zelf kiezen welke plugins en thema’s je door ons wil laten updaten. Zodra je migratie rond is, kun je dat in jouw xel omgeving allemaal instellen.
De nieuwe prijs geldt pas vanaf de volgende verlenging/factuur.
Zodra je de migratie afrond, kun je direct gebruik maken van de nieuwe functies - gewoon voor de oude prijs. De nieuwe prijs gaat pas in vanaf je volgende factuur.
Je bestaande backups blijven bestaan. Deze backups maken wij om de veiligheid van je data te kunnen garanderen.
Je mailaccounts en adressen worden niet gemigreerd. Bij ons zijn dit compleet gescheiden systemen.
Ook je testomgeving gaat gewoon mee. In het bericht dat je van ons hebt ontvangen, staat ook de link naar de testomgeving op het nieuwe platform.
Je subdomeinen worden ook automatisch gemigreerd. Op het nieuwe platform krijgt ieder subdomein een eigen database en een eigen SSL-certificaat. Kosteloos.
In dat geval ontvang je van ons een bericht met de nieuwe gegevens die je aan de partij die jouw DNS beheert kunt doorgeven.
Op elk gewenst moment kun je een back-up maken van je website, direct vanuit jouw xel omgeving. Superhandig en ontstressend tijdens het ontwikkelen. Mocht er onverhoopt iets misgaan, kun je met een druk op de knop terug naar het moment waarop alles nog naar behoren werkte.
Deze instellingen gaan niet mee. De limieten op het nieuwe platform zijn wel aanzienlijk ruimer. Mocht je tijdelijk nog ruimere limieten nodig hebben, dan kun je dit nu instellen in jouw xel omgeving. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op.
Zeker, daarbij kun je ze op het nieuwe platform ook zelf instellen en aanpassen.

Heb jij suggesties? Je weet dat we graag van je horen.

Laat het ons weten