Wanneer is het verstandig om een domeinnaam te kopen?

  1. Ik wil een domeinnaam parkeren voor later gebruik.
  2. Ik wil voorkomen dat iemand anders mijn perfecte domeinnaam vastlegt.
  3. Ik wil van een professioneel e-mailadres gebruik kunnen maken.
  4. Ik wil een domeinnaam doorverwijzen naar een andere website.
  5. Ik wil een eigen website of weblog maken.

Herken jij je in één van deze scenario’s? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een domeinnaam te kopen. Via de domeincheck kun je direct de beschikbaarheid van je domeinnaam checken. Je bent al binnen 5 minuten in het bezit van jouw perfecte domeinnaam.

Heb je de perfecte domeinnaam gevonden, maar is deze al bezet? Misschien is een andere domeinextensie, zoals .com, dan een uitkomst. Via de domeincheck controleer je de beschikbaarheid van tientallen domeinextensies tegelijkertijd. Elke beschikbare extensie kun je eenvoudig en voordelig kopen.

Tips voor het kiezen van een sterke domeinnaam

Het kan voorkomen dat jouw perfecte domeinnaam al bezet is. Jammer, maar geen zorgen. Wij hebben een aantal tips op een rij gezet waarmee je in no-time een beschikbare domeinnaam verzint.

Een domeinnaam kopen met of zonder hosting?

Wil je geen website maken, maar je domeinnaam kopen om later te gebruiken? Voor het parkeren van een .nl domeinnaam betaal je 9.95 per jaar bij xel. Bij het gebruiken van een domeinnaam voor de doorverwijsfunctie of voor een e-mailadres betaal je een klein maandelijks bedrag extra.

Wil je een (WordPress) website bouwen? Dan heb je ook een hostingpakket nodig. We hebben voor elke website – hoe groot of klein dan ook – een passend hostingpakket. We vertellen je graag meer over onze WordPress oplossingen.