Goedkoop een domeinnaam parkeren bij Xel Media

Heeft u een sterke domeinnaam gevonden die nog vrij is? Of wilt u nu alvast een beschikbare domeinnaam zoeken voor later gebruik?

Via de onderstaande domeincheck van Xel Media kunt u binnen no-time zien of de domeinnaam die u in gedachten heeft vrij is. Is die vrij? Dan kunt u de domeinnaam binnen een handomdraai vastleggen.

Bij Xel Media kunt u zeer goedkoop een domeinnaam parkeren voor later gebruik. Xel Media heeft het goedkoopste vaste .nl domeinregistratietarief van de wereld. Voor het parkeren van een .nl domeinnaam betaalt u slechts €3,95 per jaar.

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

Is uw domeinnaam nog vrij?

Waarom een domein parkeren?

De .nl extensie is een van de populairste landelijke domeinextensies ter wereld. Elke dag worden er honderden .nl domeinnamen geregistreerd. Anno 2014 zijn er al meer dan 5.5 miljoen .nl domeinnamen vastgelegd. Dit is nog niets als u het vergelijkt met de .com extensie. Er zijn al meer dan 110 miljoen .com domeinnamen vastgelegd.

De kans is groot dat de domeinnaam die u nu in gedachten heeft geregistreerd is of snel geregistreerd gaat worden. Wanneer u een domeinnaam parkeert, weet u dat uw domeinnaam veilig is. Parkeren is reserveren voor later gebruik.

Geen addertjes, altijd goedkoop

Veel registrars proberen klanten te lokken met actieprijzen. U betaalt het eerste jaar of de eerste maanden een laag tarief en betaalt vervolgens de hoofdprijs. De parkeren van een .nl domeinnaam is en blijft €3,95 per jaar.

Uw geparkeerde domeinnaam makkelijk upgraden

Op elk gegeven moment kunt u uw geparkeerde domeinnaam upgraden. U kunt uw domeinnaam upgraden naar een complete domain of koppelen met een hostingdienst.

Koppelen aan een hostingdienst

Xel Media heeft tientallen hostingpakketten. Voor elk wat wils. Wilt u gemakkelijk een WordPress website bouwen? Kies dan een premium WordPress hostingdienst. Wilt u meerdere websites op een account hosten? Kies dan voor de multi-hostingdienst.

Upgraden naar een complete domain

Met een complete domain kunt u de domeinnaam naar elke website op het web doorverwijzen. Zo kunt u de domeinnaam doorverwijzen naar uw eigen website of naar uw Twitter, Google+, Linkedin of Facebook profiel.

Met een complete domain kunt u ook een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken.

Een hostingprovider waar service centraal staat

Xel Media beheert meer dan 13.000 domeinnamen voor duizenden klanten. Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat ruim 94% niet alleen zeer tevreden is met onze dienstverlening, maar deze ook aan anderen aan te raden.

Voordelig een domein parkeren?

Wilt u een of meerdere domeinnamen parkeren voor later gebruik? Gebruik dan de domeincheck om de gewenste domeinnamen vast te leggen en kies voor elke domeinnaam de dienst ‘parkeren’.

 

Populaire domeinenextensies

.nl 3,95 Nederland controleren
.be 7,00 België controleren
.eu 12,00 Europa controleren
.nu 35,00 Niue controleren
.com 12,00 Commercieel controleren
.de 12,00 Duitsland controleren
.it 20,00 Italië controleren
.net 12,00 Netwerk controleren
.co.uk 12,00 Verenigd Koninkrijk controleren
.us 22,00 Verenigde Staten controleren

© 1999 - 2018 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden