Goedkoop en snel een domeinnaam reserveren

Heeft u al een sterke domeinnaam in gedachten? Bent u van plan om binnenkort een website, blog of webshop te bouwen? Dan is het verstandig om uw bedachte domeinnaam direct te reserveren. Het kan namelijk zo zijn dat de domeinnaam die u in gedachten heeft, nu vrij is en volgende week niet meer. Er worden namelijk duizenden domeinnamen per dag geregistreerd.

Het reserveren van een domeinnaam is zo gebeurd. Binnen enkele minuten kunt u de eigenaar zijn van een domeinnaam. Voor het reserveren van een domeinnaam bij Xel Media betaalt u alleen de registratiekosten. Voor een .nl domeinnaam is dit 3,95 per jaar. Dit is het goedkoopste vaste domeintarief ter wereld.

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

Is uw domeinnaam nog vrij?

7 redenen om direct een domeinnaam te reserveren

  1. Claimen voor toekomstig gebruik
  2. Vergroten van de bereikbaarheid
  3. Adres voor eigen website
  4. Voor het e-mailadres
  5. Voor reclamedoeleinden
  6. Koppeling met social media
  7. Vergroten van de vindbaarheid

Waarom een .nl domeinnaam reserveren?

Er zijn al meer dan 5.5 miljoen .nl domeinnamen geregistreerd. Elke dag worden er duizenden nieuwe .nl domeinnamen vastgelegd. Het kan daarom lastig zijn om een sterke beschikbare .nl domeinnaam te vinden.

Wanneer u een domeinnaam direct reserveert, kunnen andere partijen de domeinnaam niet meer vastleggen. Via de domeincheck kunt u direct controleren of uw gewenste .nl domeinnaam nog beschikbaar is. Wil u liever een andere domeinextensie, zoals de .com of de .be? De domeincheck toont, wanneer u een domeinnaam checkt, direct de beschikbaarheid van de populairste domeinextensies ter wereld. Zo ziet u direct welke extensies er vrij zijn en welke niet. Is uw gewenste domeinnaam bezet? Dan kunt u direct de domeincheck weer gebruiken om een andere domeinnaam te controleren. Lukt het niet om een domeinnaam te kiezen? Bekijk dan deze tips voor het bedenken van een sterke domeinnaam.

Indien u de domeinnaam wilt gebruiken (voor een website of weblog bijvoorbeeld), dan kunt u eenvoudig in het control center een hostingpakket toevoegen. U kunt zo’n pakket natuurlijk ook direct bestellen.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een webadres. Dit webadres kunt u koppelen aan een property – een bestemming. Dit kan uw website zijn, maar ook bijvoorbeeld een van uw social media profielen. U kunt een domeinnaam ook doorverwijzen naar een andere domeinnaam. Wanneer u een domeinnaam niet koppelt aan een domeinnaam, dan is de domeinnaam geparkeerd. Op elk moment kunt u bij Xel Media uw geparkeerde domeinnaam upgraden en koppelen aan uw website.

Over de .nl domeinnaam

Goedkoopste .nl domeinnaam reserverenDe .nl domeinextensie is het vijfde grootste landendomein ter wereld. De SIDN is de registry achter het .nl-domein. Zij zijn verantwoordelijk voor het vastleggen en beheren van alle .nl domeinnamen. De .nl domeinnaam had in 2012 een marktaandeel van 72,9% in Nederland. U kunt geen domeinnaam kopen bij de SIDN. Dat kan enkel bij registrars (partners van de SIDN), zoals Xel Media.

Waarom een domeinnaam reserveren bij Xel Media?

Xel Media heeft al jarenlang het goedkoopste vaste .nl domeinregistratietarief op het web. Voor slechts 3,95 per jaar kunt u elke beschikbare .nl domeinnaam reserveren en parkeren voor later gebruik.

Domein en hosting

Hoogstwaarschijnlijk wilt u in de nabije toekomst een website, webshop of blog maken. U heeft dan ook een hostingpakket nodig. Wij hebben meer dan 7 verschillende hostingpakketten. Wij hebben zoveel pakketten, omdat elke website, blog en webshop iets anders nodig heeft. Zo hebben wij goedkope hosting voor persoonlijke websites, multi-hosting voor het hosten van meerdere websites, hosting voor high-traffic website en WordPress hosting.

WordPress website maken met WordPress hosting

Bij WordPress hosting staat service centraal. En service is iets dat essentieel is voor ondernemers die hun eigen WordPress website willen onderhouden (of zelfs maken). Service bij het WordPress hostingpakket betekent ondersteuning. Niet alleen ondersteuning bij hostinggerelateerde problemen of vragen, maar ook ondersteuning bij WordPress gerelateerde vragen. Loopt u bij het beheren van uw WordPress website ergens tegenaan? Dan kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met het beantwoorden van uw vraag.

Goedkoop een domeinnaam reserveren bij Xel Media

Klaar voor de eerste stap naar uw eigen website? Gebruik dan de domeincheck om snel uw domeinnaam vast te leggen en te reserveren voor later gebruik. Wilt u de domeinnaam later gaan gebruiken? Dan kunt u in het control center eenvoudig de domeinnaam upgraden en koppelen met een hostingaccount. U kunt ook in het bestelproces direct een hostingpakket bestellen en direct starten met het bouwen van uw website.

Populaire domeinenextensies

.nl 3,95 Nederland controleren
.be 7,00 België controleren
.eu 12,00 Europa controleren
.nu 35,00 Niue controleren
.com 12,00 Commercieel controleren
.de 12,00 Duitsland controleren
.it 20,00 Italië controleren
.net 12,00 Netwerk controleren
.co.uk 12,00 Verenigd Koninkrijk controleren
.us 22,00 Verenigde Staten controleren

© 1999 - 2018 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden