Domeinnaam controleren - Is uw gewenste domein vrij?

Een goed idee voor een website? Dan wil je natuurlijk weten of de domeinnaam die u gedachten heeft beschikbaar is.

Via de domeincheck van Xel Media kunt u in enkele seconden controleren of uw gewenste domeinnaam nog vrij is.

Is de domeinnaam vrij? Dan kunt u de domeinnaam via de domeincheck voordelig en snel vastleggen. Zo betaalt u voor een .nl domein slechts 3,95 per jaar. Dit is het goedkoopste vaste .nl domeintarief ter wereld.

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

Is uw domeinnaam nog vrij?

Een domeinnaam controleren en registreren bij Xel Media

Een aantal goede redenen om te kiezen voor Xel Media.

  • Xel Media richt zich op het verlenen van service. Ouderwets goede service om precies te zijn. Met persoonlijk contact.
  • Duizenden klanten vertrouwen elke dag op de kwaliteit van onze diensten
  • Via de domeincheck kunt u met een druk op de knop controleren welke extensies van uw gewenste domeinnaam nog vrij zijn.
  • In onze helpdesk en op onze blog kunt u ruim 100 artikelen vinden die u helpen bij het bouwen van een website, het onderhouden van een website en het instellen van uw hosting en e-mailomgeving.
  • Onze hostingpakketen hebben in de praktijk meer dan 99,9% uptime.
  • Buiten de populairste domeinnaam extensies kunt u ook minder populaire extensies en beschrijvende extensies, zoals .tips, vastleggen
  • Xel Media heeft al jaren het goedkoopste vaste .nl domeintarief in Nederland.
  • Wij gaan graag een stapje verder

Wanneer u uw website host en uw domeinnamen onderbrengt bij Xel Media dan kiest u voor betrouwbare website hosting en ouderwets goede service.

Website hosting

Wilt u direct een website bouwen? Dan heeft u ook een hostingpakket nodig.

Hosting is het huren van een stukje schijfruimte op een server die dag en nacht verbonden staat met het internet. Zo bent u ervan verzekerd dat uw website 24/7 bereikbaar is. Website hosting bij Xel Media betekent maximale service, hoge up-time, veiligheid, flexibiliteit en indien gewenst privacy.

In ons control center krijgt u een hoop gratis software tot uw beschikking, zoals het populairste content management systeem ter wereld: WordPress. Met WordPress kunt u eenvoudig zelf een website bouwen en onderhouden.

Wij hebben ook Premium WordPress hostingpakketen. Bij deze pakketten installeren wij WordPress voor u en kunt u ons bellen als u ergens tegenaan loopt bij het bouwen van uw website. Of om advies.

Goedkoopste .nl domeinnaam registreren

Bent u van plan om een Nederlandstalige website te bouwen? Dan is de .nl domeinextensie een verstandige keuze.

Wist u dat Xel Media het goedkoopste vaste .nl domeintarief heeft ter wereld? Voor de vaste prijs van 3,95 per jaar kunt u een .nl domeinnaam reserveren voor later gebruik.

Met de domeincheck kunt u direct de beschikbaarheid van uw gewenste domeinnaam controleren. Is de domeinnaam vrij? Dan kunt u binnen 5 minuten eigenaar zijn van een eigen domeinnaam

Populaire domeinnaam extensies controleren

De domeincheck van Xel Media controleert niet alleen de beschikbaarheid van de .nl domeinnaam, maar ook de beschikbaarheid van een 50-tal andere populaire domeinnaam extensies. Vul de domeinnaam die u heeft bedacht in de domeincheck in en controleer of uw domeinnaam vrij is.

Wat kost een domeinnaam bij Xel media?

Het vastleggen van een .nl domeinnaam bij Xel Media kost 3,95 euro per jaar. Ook zijn de andere domeinnaam extensies tegen een voordelig tarief vast te leggen.

Zo kunt een .be domeinnaam vastleggen voor 7 per jaar en een .com voor 12 euro per jaar. Wilt u de domeinnaam niet parkeren, maar doorverwijzen? Naar uw website of naar een van uw social media profielen? Dan betaalt u 1,49 euro per maand extra.

Domeinnaam registratie en hosting bij Xel Media

Xel Media is een webhost waar service voorop staat. Wij leveren sinds 1999 hosting en domeinregistratie aan zakelijke en particuliere klanten. Meer dan 5000 klanten die dagelijks op de snelheid en betrouwbaarheid van onze servers vertrouwen.

Start vandaag nog met het concretiseren van uw webidee. En gebruik de domeincheck om te kijken of uw domeinnaam nog beschikbaar is.

Populaire domeinenextensies

.nl 3,95 Nederland controleren
.be 7,00 België controleren
.eu 12,00 Europa controleren
.nu 35,00 Niue controleren
.com 12,00 Commercieel controleren
.de 12,00 Duitsland controleren
.it 20,00 Italië controleren
.net 12,00 Netwerk controleren
.co.uk 12,00 Verenigd Koninkrijk controleren
.us 22,00 Verenigde Staten controleren

© 1999 - 2018 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden