.BE

.BE domein registreren

Wilt u een .be domein registreren? Via de domeincheck kunt u snel zien of uw gewenste .be domeinnaam nog beschikbaar is. Is de domeinnaam nog vrij? Dan kunt u de extensie binnen een handomdraai vastleggen tegen een vast en laag tarief.

Is uw domeinnaam nog vrij?

De .be domein extensie

De .be extensie is de nationale extensie (ccTLD) van België. Het is verstandig om een .be domein vast te leggen als u de Belgische markt wilt betreden.

De uitgever van de .be domeinnaam

Belgische Vereniging voor Internetdomeinregistratie (DNS.BE) is verantwoordelijk voor de registratie van alle .be domeinnamen. Het is de uitgevende instantie van de .be domeinnaam. Het registreren van een .be kunt u bij registrars doen, zoals Xel Media. Er zijn al meer dan 1.4 miljoen .be domeinnamen geregistreerd.

Voorwaarden bij een .be domeinregistratie

Namen die bestaan uit andere karakters dan “a-z”, “A-Z”, “0-9” en “-“, of die beginnen of eindigen met “-” kunnen niet geregistreerd worden. Verder mag een domeinnaam niet minder dan twee of meer dan drieënzestig karakters bevatten. Bekijk of uw gewenste .be domeinnaam nog beschikbaar is via onze domeincheck!

Het registreren van een sterke .be domein

Een sterke domeinnaam kan het vermarkten van je website makkelijker maken. Over het algemeen zijn er twee soorten domeinnamen. Beschrijvende domeinnamen en merkgerelateerde domeinnamen. Beschrijvende domeinnamen beschrijven de website, de diensten of het product dat u aanbiedt. Merkgerelateerde domeinnamen bestaan voor het grote deel uit verzonnen woorden, zoals Microsoft.

Hoewel een potentiële bezoeker bij een beschrijvende domeinnaam direct kan zien waar de website over gaat, koppelt een bezoeker sneller waarde toe aan een merkgerelateerde domeinnaam.

Gebruik de domeincheck om direct te controleren of uw gewenste .be domein nog vrij is.

Populaire domeinenextensies

.nl 3,95 Nederland controleren
.be 7,00 België controleren
.eu 12,00 Europa controleren
.nu 35,00 Niue controleren
.com 12,00 Commercieel controleren
.de 12,00 Duitsland controleren
.it 20,00 Italië controleren
.net 12,00 Netwerk controleren
.co.uk 12,00 Verenigd Koninkrijk controleren
.us 22,00 Verenigde Staten controleren

© 1999 - 2018 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden