Hoe werkt HTML en waarom moet je er wat van af weten?

Gepost door Roy Lammens - 24 april 2014 (09:00)

website maken torenpisa

“Waarom zou ik in vredesnaam HTML leren?!”

Dat is waarschijnlijk de eerste vraag die naar boven komt drijven. Er zijn genoeg mensen die diensten om een website te maken en onderhouden aanbieden, dus waarom zou je de moeite doen om HTML te leren?

(meer…)

Geen creatieve ideeën? 8 tips en technieken om weer creatief te denken

Gepost door Roy Lammens - 22 april 2014 (09:00)

creatief denken omgeving

Het is tijd om te schrijven! Je zit klaar met een kopje koffie, je bureaustoel zit precies goed en de kamer heeft precies de goede temperatuur. Je zou bijna zeggen dat de situatie ideaal is. Je zet je handen aan het toetsenbord, en… niks. Je creativiteit is helemaal weg. Hoe kun je dit oplossen?

(meer…)

5 manieren waarop je geld kan verdienen met je blog

Gepost door Roy Lammens - 17 april 2014 (09:00)

blog geld verdienen

Kun je met je blog geld verdienen? Absoluut! Kijk naar Nick Denton van LifeHacker, hij verdient $60.000,- per maand. Inderdaad, per maand. Jij kan ook een aardig extra duitje in je zakje doen, door deze 5 manieren om geld uit je blog te halen toe te passen.
(meer…)

Waarom vinden mensen jouw blog beter met afbeeldingen?

Gepost door Roy Lammens - 15 april 2014 (09:00)

afbeeldingen in blog beter

Wil je een onvergetelijke indruk maken met jouw blog? Met afbeeldingen zijn mensen meer geneigd om jouw artikel te gaan lezen. Wat zijn de voordelen van afbeeldingen in een artikel?

(meer…)

Een blog starten: welke plannen moeten al klaarliggen voor je begint?

Gepost door Roy Lammens - 10 april 2014 (09:00)

een blog starten woorden

Een blogartikel maken, het lijkt zo simpel. Typ wat woorden bij elkaar, klik op ‘Publiceren’, en daar staan wat woorden. Maar ga dat maar eens vaker dan één keer doen. Of vaker dan twee keer. Probeer het maar eens een hele tijd vol te houden.

Zonder een goede start is het moeilijk om een blog te onderhouden waarin je continu leuke stukjes schrijft. Wat zijn dingen die je op een rijtje moet hebben voordat je een blog begint?

(meer…)