Xel Media aanraden

Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat ruim 94% niet alleen zeer tevreden is met onze dienstverlening, maar ons ook aan anderen aan te raden. Wij waarderen dit enorm en doen graag iets terug. Elke keer dat u ons aanraadt aan familie, kennissen, vrienden of zakelijke contacten, ontvangt u een aantrekkelijke bonus hiervoor.


aanmelden

Meld u aan

Meld u aan en krijg een referentiecode

affiliate-banner

Plaats een banner

Tientallen kant-en-klare banners staan voor u klaar

verdien-affiliate

Verdien!

Een ruime vergoeding per afgenomen dienst


De eenvoud van 1 code

Deze bonus ontvangt u wanneer de desbetreffende persoon klant van Xel Media wordt, een of meerdere producten besteld en uw klantcode opgeeft onder het kopje ‘reseller referentie’. U krijgt een bonus voor elke dienst in de eerste bestelling. De commissie kan oplopen tot € 450 voor één product.

Verwijzen naar Xel Media

U kunt ook met uw eigen reseller code verwijzen naar Xel Media op uw website. Deze code kunt u vinden in het control center van Xel Media. Deze link kunt u bijvoorbeeld in de footer van uw website plaatsen met de tekst: Hosting door Xel Media. U ontvagt van elke bezoeker die besluit bij Xel Media een bestelling te plaatsen een vergoeding; zelfs als deze pas een maand later wordt geplaatst.

Actief promoten

U kunt er ook voor kiezen om Xel Media actief te promoten met banners. Wanneer u een banner van Xel Media op uw website wilt plaatsen, kunt u kijken op: hosting affiliate van Xel Media worden.

Hosting-300x250

Bonussen

Meer informatie over de bonussen kunt u vinden onder Xel Media vergoedingen en de uitgebreide lijst met alle bedragen kunt u vinden in het control center.

© 1999 - 2019 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden