Mijn website wordt met fouten getoond

Uw website wordt niet goed getoond of u krijgt een foutcode in beeld. Dit wordt meestal veroorzaakt door een fout in de code van uw website en kan verholpen worden door de ontwikkelaar van uw website. De meest voorkomende problemen die kunt tegenkomen zijn:

Verschillen tussen browsers

Uw website werkt wel goed in de ene browser maar niet in de ander. Meestal manifesteert zich dit doordat een visueel onderdeel van uw website niet correct wordt weergegeven. De ontwikkelaar van uw website is verantwoordelijk voor het functioneren van uw website op de diverse browsers.

Wij raden u aan een browser test te doen voor uw website, een programma wat u daarvoor kunt gebruiken is “AdobeĀ® Browser test“.

PHP errors

Uw website is zichtbaar maar op een of meerdere pagina’s krijgt u een PHP error message te zien. De ontwikkelaar van uw website is verantwoordelijk voor het correct functioneren van de gebruikte PHP code en kan deze fouten voor u oplossen. Een voorbeeld van een PHP error message ziet u hieronder:
‘Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /var/www/account/domein/errors.php on line 11’

MySQL errors

Een ander veelvoorkomend geval is een probleem met een database query. De ontwikkelaar van uw website is verantwoordelijk voor de uitgevoerde database queries en kan deze corrigeren. Hieronder ziet u een voorbeeld van een mogelijke MySQL error:
‘Warning: mysql_fetch_row(): 4 is not a valid MySQL result resource in C:padnaarbestand.php on line 210’

404 pagina

Wanneer u een URL bezoekt die niet (meer) bestaat, krijgt u een 404 pagina te zien (404-error). Wij hebben voor elke domeinnaam die bij ons gehost wordt een standaard 404-pagina ingesteld. Als u deze te zien krijgt, heeft u een niet bestaande pagina onder uw website opgevraagd. Als deze eerder wel bestond is de pagina gewijzigd of verwijderd door de ontwikkelaar van uw website. U kunt ook uw eigen vormgegeven 404 pagina tonen. Hoe u dat kunt doen kunt u nalezen in het volgende artikel: Errordocumenten

o Overzicht weergeven

Contact klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Xel Media.

Mail uw vraag naar info@xel.nl

U ontvangt binnen 8 uur een antwoord terug!

Bel naar 030 - 267 17 10

Onze klantenservice is iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

© 1999 - 2019 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden