Wat betekent Online Beheer?

Online Beheer

Alle overeenkomsten welke na 01-06-2006 zijn afgesloten hebben een onderdeel Online Beheer. Dit houdt in dat de eerste getekende overeenkomst ook geldt voor uw toekomstige (online) bestellingen. Hierdoor hoeft u na uw eerste overeenkomst nooit meer formulieren te ondertekenen voor nieuwe diensten en kunnen wij uw bestellingen direct automatisch in behandeling nemen. Daarnaast worden wij gemachtigd tot het invullen en ondertekenen van formulieren die benodigd zijn voor het registeren of muteren van domeinnamen onder uw klantaccount, met als doel alle aanvragen direct online te kunnen uitvoeren zonder vertragingen of extra werk voor u.

Naast gemak levert een Online beheer u dus ook tijdswinst op.

Het Online beheer contract

De onderstaande passage is het eigenlijke Online beheer contract en staat ook op uw overeenkomst:

Ondergetekende verklaart XEL te machtigen tot uitvoering van deze en toekomstige bestellingen geplaatst via de website van XEL, waarbij als authentificatiemiddel het aan ondergetekende verstrekte Control Center klantnummer en wachtwoord is gebruikt.

 

Ondergetekende verklaart Xel te machtigen tot het invullen en ondertekenen van formulieren die benodigd zijn voor het registeren of muteren van domeinnamen die besteld worden onder klantaccount, met als doel alle aanvragen direct online te kunnen uitvoeren zonder vertragingen en extra werk voor ondergetekende. De formulieren worden ingevuld op basis van de via klantaccount aangeleverde gegevens.

Heeft u vragen over Online beheer? Neem dan contact met ons op.

o Overzicht weergeven

Contact klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Xel Media.

Mail uw vraag naar info@xel.nl

U ontvangt binnen 8 uur een antwoord terug!

Bel naar 030 - 267 17 10

Onze klantenservice is iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

© 1999 - 2019 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden