Mijn website is gehackt

Heeft u het idee dat uw website gehackt is, De voorbeelden hieronder kunnen u een aanwijzing geven:

Een van mijn bestanden is gewijzigd/verwijderd

Als u merkt dat er bestanden van uw website zonder uw toestemming gewijzigd of verwijderd zijn, is uw account waarschijnlijk gehackt. Xel Media zal nooit onaangekondigd bestanden van klanten wijzigen of verwijderen. U bent zelf verantwordelijk voor het updaten van software op uw website en voor het veilig bewaren van uw wachtwoorden.

Neemt u in dit geval echter zo spoedig mogelijk contact op met de servicedesk van Xel Media zodat de maatregelen getroffen kunnen worden. Het is altijd verstandig om direct het FTP wachtwoord van uw account te wijzigen.

Mijn website is onveilig

Wanneer bijvoorbeeld Google aangeeft dat uw website onveilig is, betekent dit dat er een veiligheidsprobleem optreed bij het bezoeken van uw website. Een voorbeeld van de melding die Google dan toont: “WAARSCHUWING-Deze site bezoeken kan schade toebrengen aan uw computer”.

Als u een dergelijke waarschuwing in beeld krijgt, betekent dit meestal dat uw website is gehackt. U bent zelf verantwoordelijk voor het beveiligen, updaten en onderhouden van de bestanden op uw website.

Neemt u in dit geval echter zo spoedig mogelijk contact op met de servicedesk van Xel Media. Het is altijd aan te raden om het wachtwoord van uw hostingaccount direct te wijzigen.

 

o Overzicht weergeven

Contact klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Xel Media.

Mail uw vraag naar info@xel.nl

U ontvangt binnen 8 uur een antwoord terug!

Bel naar 030 - 267 17 10

Onze klantenservice is iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

© 1999 - 2019 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden