Populaire domeinextensies controleren

Met onze domeincheck van xel controleer je niet alleen de beschikbaarheid van een .nl extensie, maar ook van tientallen andere populaire domeinextensies. Het vastleggen van een .nl domeinnaam kost maar € 3,95 per jaar: het goedkoopste .nl domeintarief ter wereld. Ook de andere domeinextensies registreer je tegen een voordelig tarief. Zo kost een .be domeinnaam € 7,00 en een .com domeinnaam € 12,00 per jaar. En binnen een handomdraai gedaan: binnen vijf minuten ben jij in het bezit van een domeinnaam.

.com € 12,00/jr
.nl € 3,95/jr
.be € 7,00/jr

Website hosting

Wil je je domeinnaam direct omtoveren in jouw droomwebsite? Dan heb je ook een hostingpakket nodig. Hosting staat voor een eigen stukje internet op het krachtige platform van xel. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige website, op elk moment van de dag. In jouw xel omgeving kun je al je diensten bedienen: van e-mailadres tot plugins.

Onze hosting is de perfecte opstap naar jouw online droom. Ook hebben we bij xel een geoptimaliseerd WordPress platform. Op dit platform is je website tot wel zes keer zo snel, beantwoorden wij al je WordPress vragen, beheer jij je back-ups en meer. Eenvoudiger je eigen website maken kan eigenlijk niet. We hebben verschillende WordPress pakketten, voor zowel de beginners als de pro’s.

Waarom kiezen voor xel?

Het is eigenlijk heel makkelijk.

  • Al jaren het goedkoopste vaste .nl domeintarief ter wereld;
  • Toegang tot de populaire en minder bekende domeinextensies;
  • Een uitgebreide helpdesk met relevante artikelen;
  • Een vaste accountmanager die je op elk moment van deskundige support voorziet;
  • Flexibele hosting pakketten met een uptime van 99,98%.

Is jouw gewenste domeinnaam nog vrij?