Domeinnaam registreren

Een merk (brand equity) is het waardevolste eigendom van een bedrijf. De naamsbekendheid en het gevoel dat bij een merk wordt opgeroepen heeft direct invloed op de omzet, de reputatie en de relatie met nieuwe en bestaande klanten. Wanneer u een sterk merk heeft, krijgt u ook te maken met oplichters en concurrenten die willen profiteren van jouw succes. Is uw online merk al beschermd?

Vragen & Advies

030 - 267 17 10

Domeinnaam beschermen

U heeft tijd en geld geïnvesteerd in uw merk, uw domeinnaam en uw website. Het zou zonde zijn als hier misbruik van gemaakt wordt. Heeft u zich al afgevraagd wat er gebeurt als iemand een typefout maakt bij het zoeken naar uw domeinnaam? U kan bezoekers mislopen wanneer u niet rekening houdt met typefouten. Wanneer u de meest voorkomende varianten van uw domeinnaam registreert kan u dit voorkomen. Zo beschermt u het merk tegen fraudeurs en verliest u minder bezoekers aan typefouten. Xel Media zou voor u kunnen uitzoeken welke varianten van uw domeinnaam mogelijk zijn. Neem contact met ons op.

Phishing voorkomen

Phishing is een veel voorkomende vorm van internetfraude. Hierbij zetten oplichters een website op een URL die lijkt op de URL van een bekend merk. Met die website proberen ze geld te verdienen of gegevens van de bezoekers te bemachtigen. Xel Media zou u vroegtijdig kunnen informeren over de registratie van varianten op uw merknaam. Zo kan u actie ondernemen om de merkinbreuk tegen te gaan.

De openheid en anonimiteit van het internet creëert kansen voor concurrenten en oplichters om misbruikt te maken van u merk. Om het merk te beschermen tegen de constante verandering van online risico moet er gekozen worden voor een nieuwe aanpak. Neem contact op met Xel Media om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Voordelen van domeinnaam bescherming

  • U krijgt de mogelijkheid om snel te reageren wanneer er inbreuk wordt gemaakt op uw merknaam. Zo kan u voorkomen dat uw imago en bezoekers verliest.
  • U wordt constant up-to-date gehouden als er een merk gerelateerde domeinnaam wordt geregistreerd.

Xel Media helpt u met het beschermen van uw domeinnaam

Xel Media biedt diverse diensten om u te helpen uw merknaam op het internet te beschermen. Zo kunnen wij u advies geven over interessante domeinnamen, mogelijke typfouten in uw domein en kansen in de markt. Heeft u zelf een idee? Bekijk via de domeincheck of de domeinnaam nog vrij is. Verder zouden wij uw bestaande merknaam op het internet bewaken. Hierbij informeren wij u snel als een merkgerelateerde domeinnaam wordt geregistreerd. Zo kan u snel handelen en tijdrovende rechtszaken voorkomen.

Heeft u behoefte aan een van deze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Registreer uw gewenste domeinnaam

© 1999 - 2019 Xel Media BV | Prijzen zijn exclusief BTW | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden