WordPress blogs

Het platform WordPress en haar community groeit razend snel. WordPress is het grootste open source CMS ter wereld

Dagelijks worden er nieuwe thema’s en plugins gelanceerd. Om je op de hoogte te houden van de belangrijkste en laatste WordPress ontwikkelingen, updates, statistiekenthema’s en plugins hebben wij een lijstje gemaakt van de meest interessante WordPress blogs.

P.s. Wil je weten hoe je een WordPress site maakt? Bekijk dan ons stappenplan, bestel een hostingpakket en registreer een sterke domeinnaam.

1. WordPress

De weblog van WordPress kan natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Je kunt er uitgebreide informatie vinden over nieuwe en komende WordPress updates.

Wordpress

2. Copyblogger

Op Copyblogger wordt er niet specifiek geblogd over WordPress, maar over content. Je kan er honderden artikelen vinden die je helpen bij het creëren van waardevolle en gebruiksvriendelijke content.

Copyblogger

3. Yoast

Yoast staat bekend als een technische WordPress SEO expert. Op zijn website kan je honderden WordPress SEO artikelen en tientallen gratis SEO plugins vinden.

4. WP Engineer

WP Engineer is in 2008 opgericht door 3 “Wordpress Junkies”. Op WPEngineer.com kan je diverse WordPress plugins, thema’s en tutorials vinden.

wpengineer

5. WPrecipes

WPrecipes is ook in 2008 opgericht.  De oprichter (Jean-Baptiste) verzamelt op zijn website ‘WordPress recepten’. Dus tips, codes, plugins en meer.

wprecipes

6. WPcandy

WPcandy blogt regelmatig WordPress artikelen en posten podcasts over WordPress. Ze helpen met het oplossen van techinische WordPress problemen, het kiezen van thema’s en het professionaliseren van jouw eigen WordPress website.

7. xel blog

Wij bloggen regelmatig over WordPress en het opzetten van een succesvolle online website. Buiten dat hebben we een pagina met tientallen WordPress how-to’s voor beginners.

8. 000.nl

000.nl is een blog over SEO, WordPress en bloggen. Wil je weten hoe je jouw onderneming succesvol maakt, doormiddel van WordPress en SEO, volg dan dit blog.

 

Nog geen eigen WordPress website?

Bij xel kan je eenvoudig via jouw xel omgeving WordPress installeren en op je hostingpakket zetten. Bekijk onze hosting pagina voor meer informatie.